Verdi Healthcare

Let's Jack

Freedom of Movement

“Smart Sealing” maakt het mogelijk om de poortkop te draaien zonder gas te verliezen. De chirurgische instrumenten kunnen perfect worden gepositioneerd met behulp van de draaikop van JACK.

 

Ambient Light

JACK lost een lang bestaand probleem op – met LED-lampen die direct in de binnenring zijn geïntegreerd, kan het buikgebied  effectief worden verlicht. Een sensor regelt de temperatuur van de LED-lampen.

More Room

CO2 insufflatie en rookafzuiging worden  door JACK uitgevoerd. Dit is ook geïntegreerd in de binnenste ring, wat zorgt voor een veel beter zicht en veel ruimte bespaart.

APOLLO

APOLLO – SMART CONVERTIBLE RETRACTOR

is een gemakkelijk te gebruiken medisch hulpmiddel voor minimaal-invasieve chirurgie en kan worden gebruikt in de algemene chirurgie, urologie, gynaecologie en thoraxchirurgie. Dit unieke medische hulpmiddel kan worden geconverteerd van minimaal-invasieve chirurgie naar mini-laparotomie of vice versa. APOLLO convertible biedt multifunctionele toegang tot het menselijk lichaam met vele aangepaste functies.

Productkenmerken
Transparante silicone: voor een beter zicht en een veilige hantering van laparoscopische instrumenten

Afneembare afsluitkleppen: alle afsluitkleppen kunnen worden losgedraaid om de afdichting te vergroten; na het volledig verwijderen van een afsluitklep maakt het werkkanaal het snel en gemakkelijk verwijderen van grote monsters mogelijk, het inbrengen van grote laparoscopische instrumenten zoals 25mm circulaire stapler en bovendien is het compatibel met grote robot trocars

Smart Tubing: een 3-lumenbuis voor slim CO2-beheer verbindt de binnenring met de regeleenheid en voorkomt dat de optische lens beslaat

Ambient light: dit is een extra veiligheidsfunctie, het biedt een beter overzicht van het operatieveld en maakt een cruciaal verschil voor de omzettingsstappen van een operatie

 

APOLLO – FOR OPEN ACCESS 

Is een gemakkelijk te gebruiken wound retractor en kan worden gebruikt bij algemene chirurgie, urologie, gynaecologie en thoraxchirurgie. Het bevat essentiële veiligheidskenmerken en unieke voordelen. 

Productkenmerken
Ambient light: Het zorgt voor een sterke en brede verlichting van het operatieveld.

Rookafzuig: Zorgt voor een veilige en efficiënte chirurgische rookafvoer, biedt een duidelijk zicht op het operatieveld en beschermt ook het OK personeel tegen vervuilende lucht in de operatiekamer.

In hoogte verstelbaar: De wondbeschermingsfolie kan worden aangepast aan de dikte van de buikwand.

 

 

Meer informatie over de JACK / APOLLO of een demonstratie aanvragen?

Vul gerust ons contact formulier in.