Verdi Healthcare

Click'aV Plus™

De tweede generatie polymeerclips met “ABS”, de Click’aV Plus™ polymer  clips zijn implanteerbare medische hulpmiddelen gemaakt van een geavanceerd polymeer om een hoog niveau van biocompatibiliteit te garanderen, samen met de structurele en dimensionale stabiliteit, noodzakelijk voor langdurige veiligheid van de patiënt.
Het binnenoppervlak van  de Click’aV Plus™ polymeer clip heeft een verspringende tegengestelde reliëf  die naar het vastgegrepen weefsel neigen.

OMNIFinger™

OMNIFinger™ – Uitdagende ligaties behoren tot het verleden.
Gemakkelijke toegang en uitstekende zichtbaarheid. De articulatie en de tip geeft de applier  een totale hoek van 60° graden. 

 

 

XXL CLICK'AV PLUS™ LIGATING CLIPS & CLIP APPLIERS

Veilige en minimaal invasieve oplossing, zelfs voor de moeilijkste gevallen.
Het vergrote reliëf zorgt voor ongeëvenaarde transversale en longitudinale stabiliteit op het weefsel. Dankzij de versterkte structuur behoudt de clip dimensionale stabiliteit en blijft hij veilig gesloten op de dikste structuren. Met Click’aV Plus™ XXL kan de chirurg het scala aan economische voordelen uitbreiden bij procedures op extreem dik weefsel door dure endostaplers of ultrasone scalpels te vervangen door dezelfde veilige, maar kosteneffectieve techniek. Dankzij de beschikbaarheid van zowel endo- als open chirurgische appliers kunnen Click’aV Plus XXL™-clips worden gebruikt in een breed scala van procedures. Het ontwerp van de endo-applier en clip is geoptimaliseerd voor 10 mm trocars wat een groot voordeel is in vergelijking met 12 of 15 mm vereist voor endostaplers.

 

 

Meer informatie over de polymeer clips en/of appliers van Grena, of een demonstratie aanvragen? Vul gerust ons contact formulier in.